-1.2 C
Skopje

Opozita shqiptare sërish e lëshon sallën bashkë me VMRO-DPMNE

Është e pakuptimtë se si “Besa” dhe Aleanca u shiten tek Levica dhe VMRO-ja duke ditur politikën “fashiste” dhe anti shqiptare të Levicës.

Bllokimi i Kuvendit nuk është në interes të qytetarëve, respektivisht të shqiptarëve.
Bllokimi i Kuvendit dhe institucioneve në këtë rast është në dëm të qytetarëve në përgjithësi dhe nuk do i shërbej vendit që të përparojë në rugën e tij në integrimet drejtë BE-së.

Edhe sot si herave tjera opozita shqiptare tregoi se përkrahin politikat anti-shqiptare duke u bërë bashkë me VMRO-në dhe Levicën.