7.8 C
Skopje

Pa energji në disa pjesë të disa komunave të Shkupit

Për shkak të ndërhyrjeve të caktuara teknike në rrjetin elektro-shpërndarës nesër pa energji elektrike do të mbesin konsumatorët e disa komunave të Shkupit.

Siç informon QRMK – Shkup, pas njoftimit nga EVN Maqedoni,  nga 09.00 – 13.00 pa energji do të  jenë një pjesë e konsumatorëve të rrugës Mihail Çakov rreth ndërtesave nr. 16 dhe 18 si dhe objekti nr. 23 në bulevardin Boris Trajkovski (K. Kisella Vodë), nga ora 11.00 – 12.30 konsumatorët  e rrugës Demostenova (K Kisella Vodë), nga ora 11.00 – 13.00 konsumatorët e  rrugës  Damaska (K. Karposh) dhe nga 11.00 – 15.00 konsumatorët e rrugës 4 во në fshatin Sopishtë e Epërme (K. Spoishtë).