20.8 C
Skopje

Pas sulmit në Medresenë në Tetovë, paralajmërohen protesta

Janë paralajmëruar protesta pas rastit që ka ndodhur në Medresenë e qytetit të Tetovës.

Me këtë, si duket revolta ka nisur të rritet për shkak të sulmit që ndodhi sepse në këtë Medrese mësojnë vetëm femra dhe të njejtat kërkojnë të mësojnë njejtë si gjithë të tjerët.