-5.2 C
Skopje

Pendarovski do të mbajë fjalim në Asamblenë e Përgjithshme të KB-së në Nju-Jork

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot do të ketë fjalim në Debatin e përgjithshëm të Sesionit të 76-të të Asamblesë së përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju-Jork, që mbahet në temë “Ndërtimi i rezistencës përmes shpresës – rimëkëmbjes nga Kovid-19, rimëkëmbje e qëndrueshme, përgjigje e nevojave të planetit, respektim të të drejtave të njerëzve dhe revitalizimi i Kombeve të Bashkuara”.