23/05/2024

Presidenti i vendit, Stevo Pendarovski ka caktuar për sot seancë të Këshillit të Sigurisë për sot me fillim në ora 12:00, njoftoi zyra e kreut të shtetit. Situata e sigurisë në vend dhe në rajonin euroatlantik do të jetë në rend dite të seancës që do të mbahet në “Presidencë”.

Në seancë, përveç anëtarëve të Këshillit të Sigurimit, do të marrin pjesë edhe drejtori i Agjencisë për Siguri Kombëtare, Zharko Milloshevski dhe drejtori i Agjencisë për Inteligjencë, Erold Musliu.