20.8 C
Skopje

Policia ka dënuar 59 shoferë në Shkup
Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e përforcuara në fushën e komunikacionit.

“Në territorin e Shkupit janë shqiptuar 59 masa prej të cilave 15 janë për tejkalim shpejtësie, 15 për vozitje pa leje dhe tre për vozitje nën ndikimin e alkoolit”, thuhet në njoftimin e polcisië.

Po ashtu janë shqiptuar edhe 5 masa për përdorim të telefonit, tre për kalim në të kuqe dhe gjashtë për mosdhënie përparësie ndaj këmbësorëve.

Nga MPB shtojnë se aksionet e forcuara do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.