12/07/2024

Sektori për Punë të Brendshme në Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (30.10.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 333 gjoba, nga të cilat 119 sanksione për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, 24 masa për vozitje pa patentë shofer, katër sanksione për kalim në semafor të kuq.

“Janë vendosur 18 gjoba për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, 16 sanksione për mospërdorim të rripit të sigurimit, katër masa për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara”.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB Maqedoni./Telegrafi/