-0.2 C
Skopje

Propozohet dozë e tretë e vaksinës për personat mbi 60 vjeç

Komiteti për Imunizim ka propozuar dozën e tretë të vaksinës për personat mbi 60 vjeç, punonjësit shëndetësor dhe për personat me sëmundje kronike. Këtë informacion e bëri të ditur ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.