12/07/2024

Nga Qeveria njoftojnë se kryeministri i sapozgjedhur, Talat Xhaferi ka caktuar mbledhje për ditën e sotme, përcjell TV21. Mbledhja pritet të mbahet në ora 12:00.

“Ju njoftojmë se Kryetari i sapo zgjedhur i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, për sot 30.01.2024 (e martë) me fillim në orën 12:00, e caktoi seancën e parë të përbërjes qeveritare të sapo zgjedhur. Për konkluzionet dhe vendimet e seancës, publiku do të njoftohet pas përfundimit të seancës”, thuhet mes tjerash në njoftimin e Qeverisë.