0.8 C
Skopje

Rrugëtimi i të arriturave dy-dekadëshe të BDI-së nga këndvështrimi i Blertës 20 vjeçare (VIDEO)

Pasiqë BDI feston 20 vjetorin e themelimit të saj si parti më e madhe në vend, tashmë çdo ditë kanë shpërndarë nga një video për të ariturat e veta dhe tashmë është shpërndarë edhe një video e një vajze 20 vjeqare me projekte të BDI-së!

Në vazhdim do të gjeni video material nga rrugëtimi i të arriturave dy-dekadëshe të BDI-së nga këndvështrimi i Blertës 20 vjeçare.

YouTube video