27.8 C
Skopje

Ruskovska kërkoi tërë dokumentacionin për Qendrat Kovid në Maqedoni

Shefja e Prokurorisë Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskovska ka kërkuar tërë dokumentacionin për ndërtimin dhe lëshimin në përdorim të qendrave Kovid në Maqedoninë e Veriut.

Këtë kërkesë Ruskovska ia ka bërë Birosë për furnizime publike, njofton SDK.

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe nga ana tjetër në pres qendrën e qeverisë e solli dokumentacionin dhe siguroi se qendrat Kovid janë ndërtuar sipas standardeve.