13/04/2024

Drejtori Ejup Rrustemi së bashku me kryeministrin Talat Xhaferi, ministrin e transportit Bllagoja Boçvarski dhe përfaqësues të tjerë kanë inspektuar punimet dhe aktivitetet të cilat po zhvillohen në Korridorin 8.

Ejup Rrustemi drejtor i Ndërmarrjes Publike “Rrugët Shtetërore”, theksoi se ky do të jetë model i ri i autostradave në Maqedoni.

Videoja brutale, Spiriq kishte përfunduar në spital në gjendje të rëndë pa…
“Për Për 4.7 vjet, do të ndërtojmë 110 km autostradë që është model i ri nëpërmjet të së cilës ne e ndrruam modelin e ri e autostradave të Maqedonisë. Modeli i vjetër ishte 5.3km në vit në këtë model të të ndërtojmë 23 km autostradë në vit” tha Rrustemi.