20.8 C
Skopje

Sela dhe Taravari humbësit më të mëdhenjë të zgjedhjeve

Ziaidn Sela dhe Arben Taravari janë humbësit më të mëdhenjë të zgjedhjeve lokale pasiqë ata bashkë dhe partia e tyre por edhe koalicioni të cilin e kishin bërë me Alternativën dhe VMRO-në, nuk ju ka ndihmuar të fitojnë asnjë komunë në rrethin e parë.

Me këtë, dëshmojnë se Sela dhe Taravari janë të padëshiruar dhe pa mbështetje në elektoratin shqiptar pasiqë po humbin të gjithë ciklet zgjedhore që nga themelimi i partisë së tyre.

Selën dhe Taravarin nuk e ndihmoi deri më tani asnjë koalicion të cilin e kishin lidhur deri më tani.

Madje që janë humbës më të mëdhenjë që të dy pasi mbaroi procesi zgjedhor dolën dhe thanë se kanë fituar zgjedhjet në Dibër dhe në Gostivar në rrethin e parë, por në fakt që të dyja komunat shkojnë në rreth të dytë dhe nuk janë fitues as aty.