4.8 C
Skopje

Sela ofendon Gostivarasit

Ziadin Sela në emisionin Click plus, tha që pa marrë parasysh se kë të nxjerrin si kandidat Aleanca për shqiptarët, ata do të fitojnë Gostivarin.

Në këtë mënyrë, Sela ofendoi Gostivarasit duke thënë që ata votojnë symbyllur dhe pa asnjë konsideratë se kush është kandidati.

A mos vallë Sela i ka rregulluar votat prej përpara dhe nuk ka nevojë që Gostivarasit të votojnë fare sepse Sela e din rezultatin paraprakisht?