24/02/2024

Ziadin Sela për Klan Maqedoni para mbledhjes së Kuvendit të ASH-së tha se organi më i lartë ndërmjet dy kongreseve është Kuvendi dhe Kuvendi merr vendime të plotëfuqishme.

Në pyetjen e Klan Maqedoni se a pret Sela që të vjen edhe Taravari ai shkurt tha se i kemi dërguar ftesën dhe pres që të vij.

Ndryshe kjo përplasje vjen në ASH, pas postimit të kreut të kësaj partie Arben Taravari në rrjetin social facebook ku haptazi tha të mbështetet opozita shqiptare në zgjedhje. /tvklan.mk/