16.8 C
Skopje

Sela tërhiqet nga ASH, zbulohet letra drejtuar struganëve

Ziadin Sela edhe përfundimisht është tërhequr nga posti I kryetarit të Aleancës për Shqiptarët, njofton indeks.mk

Këtë informacion e nxjerr zbuluar një e-mail të cilin e ka siguruar indeks.mk në të njoftohet për takimin që kryetari Sela ka pasur me aktivistët e ASH-së në Strugë, takim në të cilin Sela ka folur para tyre për herë të fundit si lider.

Sipas e-mailit Sela ka falënderuar aktivistët dhe ka thënë se javën e ardhëshme do të zgjidhet edhe ushtruesin e detyrës.

Ai ka bërë ftesë që të gjithë degët të qëndrojnë pas U.D kryetarit që do të zgjidhet.