13/04/2024

Këshilli vendorë i fshatit Sellcë sonte ka qëndruar në zyrat e selisë së Bdi-së në Tetovë, ku kan realizuar takim me kryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti.

Bashkimi Demokratik për Integrim do të vijoj të mbetet bastion i pa lëkundur në Sellcën e Ali Ahmetit është mesazhi që përçohet nga takimi i sontëm i kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti, Sekretarit Gjeneral Faton Ahmeti dhe nënkryetarit Bajram Rexhepi, me këshillin vendor të Sellcës nga ku është diskutuar në lidhje me problematikat mënyrën e organizimit dhe mbështetjen që do ti vij Ali Ahmetit nga Sellca.