20/07/2024

Michael Beale është shkarkuar nga posti i trajnerit të Rangers pas humbjes 3-1 të së shtunës në shtëpi ndaj Aberdeen. Humbja e Rangers i ka lënë ata shtatë pikë pas rivalëve të tyre, Celtic, pas shtatë ndeshjeve të sezonit të Premiershipit Skocez. Pas shkarkimit të Beale, Steven Davis do të marrë përgjegjësinë e përkohshme, me mbështetjen e trajnerëve të tjerë. Bordi i Rangers ka falënderuar Michaelin dhe stafin e tij për kontributin e tyre gjatë kohës që kanë qenë pjesë e klubin.