7.8 C
Skopje

Shkup, 220 gjoba për shkelje të rregullave të trafikut

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit janë gjobitur gjithsejtë 220 vozitës, prej të cilëve 92 për tejkalim të shpejtësisë, 21 për ngasje të makinës pa patentë shoferi. Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se 9 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve, 8 për përdorim të telefonit, 6 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 7 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 7 të tjera për tejkalim të parregullt.