3.8 C
Skopje

Shqiptari nuk e ka zakon ta shes shqiptarin

Në zgjedhjet lokale të Maqedonisë së veriut që do të zhvillohet në raundin e dytë po shifet një luftë e madhe mes ekipës së Ali Ahmetit parti e dalë nga Lufta e UÇK-së në vitin 2001 dhe nga kundërkandidatët e partive shqiptare për ta mposhtur BDI-në.

Diçka që votuesit Shqiptarët nuk do e përballojnë dot, është ndihma që e kërkojnë me partinë shoveniste maqedonase VMRO-DPMNE ku janë në gjendje të bëjnë çmos me ata vetëm e vetëm ti largojnë kandidatët e BDI-së.

Lufta në bllokun opozitar shqiptar po bëhet se kush do të mbetet partia e dytë e fuqishme, sepse në bllokun shqiptar BDI ka marrë dyfishin e votave nga elektorati shqiptarë.