22/07/2024

Në koventën promovuese që VLEN pati mbrëmë në Gostivar, ra në sy një gjë që shumë mediave mund tu ket ikur.

Sipas renditjes në sallë del që deputeti që mbështet Taravarin, Abdulla Saliu nga ASH, (NUK) VLEN, as sa një drejtor, i Beës, ish ministër i Alternativës ose as sa një zyrtarë i thjeshtë i Alternativës.

Poshtërimi dhe ulja ka qenë protokollare sepse Abdulla Saliu, deputet është ulur në rendin e katërt të sallës, ose një rend pas, drejtorit të Ndërmarrjes Publike Komunale Tetovax Luli Fetai, apo dy rende pas ish ministrit të Shoqërisë Informatike dje Administratës Shtetérore, Admirim Aliti.

Përdallim nga Saliu, në rend të parë krah liderëve të partive ishin ulur të gjithë deputetët tjerë të koalicionit, Safije Sadiki Shaini afër Afrim Gashi, e të gjithë të tjerët me rradhë.