14/04/2024

Kryetari i Lëvizjes Populli, Skender Rexhepi-Zejd ka uruar besimtarët e fesë islame me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Rexhepi uron që ky muaj i mëshirës të sjell mirësi dhe begati në çdo familje.

Urimi i plotë:

“ Ju erdhi muaji Ramazan, muaji i bekuar. Zoti ua ka bekuar agjërimin në të. Gjatë tij hapen dyert e qiellit dhe mbyllen dyert e xhehenemit “

Më këto fjalë të bekuara nga Muhammedi a.s. uroj që agjërimi i Muajit të mëshirës, sakrificës, faljes dhe adhurimeva ndaj Zotit të Gjithëmëshirshëm, të sjell mirësi dhe begati në familjet e juaja. /indeks.mk