4.8 C
Skopje

Skender Rexhepi-Zejdi deputeti më besnik i Alternativës kështu e quajn elektorati i tij (foto)

Aktivist të shumtë të Alternativës po dalin në përkrahje të Deputetit Skender Rexhepi Zejdit i cili me shumë gjasa nuk do e mbeshtet koalicionin me Levicën anti shqiptare.

Nga Alternativa shumë aktivistë janë kundër kryetarit të partisë Afrim Gashi dhe se fotoja që qarkullonte mbrëmë dhe sot në rrjetet sociale bëri pakënaqësi të shumta tek sipatizantët dhe se i vetmi person që është zëri i partisë është deputeti Skender Rexhepi Zejdi.

Në rrjetin social po shpërndahen shumë fjalë të miradije për Zejdin si i vetmi person që kauzës së partisë po i del zot dhe se nuk do e shet partinë dhe elektoratin e tij votues tek një parti siç është Levica anti shqiptare dhe fetare.