25/02/2024

Snap po mbyll shërbimin e tij të realitetit të zgjeruar (AR) për biznesin. Në një mesazh për punonjësit, CEO-i i Snap, Evan Spiegel, tha se disa gjëra kanë ndryshuar që nga fillimi i strategjisë së tyre AR për biznesin. Ata gjithashtu kanë vërejtur se teknologjia AR bazuar në web është komplekse dhe më pak e përfshirë për klientët e tyre. Gjithashtu, rritja e AI generative ka bërë që kompanitë të krijojnë më lehtë mjetet virtuale për provë, duke bërë që Snap të ketë vështirësi të dallojë. Për më tepër, performanca e biznesit ka ulur kapacitetin e tyre për të investuar në këtë mundësi shtesë, duke u fokusuar në biznesin e tyre kryesor të reklamave.