8.8 C
Skopje

Solli 9 milionë euro investim në Bogovinë, por Sela nuk e rikandidon Albon Xhemailin

U mundua që të arsyetojë përplasjet në degën e Bogovinës duke e lavdëruar kryetarin aktual të komunës por që nuk e rikandidoi përsëri.

I pyetur se çfarë ka ndodhur në degën e Bogovinës, Ziadin Sela ka thënë se komunën e Bogovinës e ka gjetur me borxhe dhe tash e ka me 9 milionë euro investime, por nuk e ka sqaruar se pse nuk e ka rikandiduar përsëri Xhemailin.