24/02/2024

Sony mbajti ngjarjen e parë PlayStation State of Play të vitit dhe zbuloi 13 videolojëra, si dhe datat kur ato do të arrijnë.

Në ngjarjen e gjatë 42-minutëshe, kompania parashikoi trembëdhjetë lojëra që vinin në PlayStation 4, PlayStation 5 dhe PlayStation VR 2.

Përveç kësaj, Sony zbuloi gjithashtu një afat kohor për njoftimin e tyre (megjithëse jo për të gjithë).

Këtu është lista, me të gjitha datat në dispozicion:

* Death Stranding 2: On The Beach (PS5) – viti 2025
* Physint
* Stellar Blade (PS5) – 26 Prill 2024.
* Sonic X Shadow Generations (PS4 dhe PS5) – Vjeshtë 2024.
* Dave The Diver (PS4 dhe PS5) – maj 2024.
* Zenless Zone Zero (PS5)
* Silent Hill: The Short Message (PS5) – Publikuar
* Silent Hill 2 (PS5) – 2024.
* Juda (PS5)
* Metro: Awakening (PlayStation VR 2) – 2024.
* Dragon’s Dogma 2 (PS5) – 22 mars 2024.
* Rise Of The Ronin (PS5) – 22 mars 2024.
* Deri në Dawn Remastered (PS5) – 2024.

Përveç kësaj, Horizon Forbidden West, që ka qenë deri më tani ekskluzivitet për PlayStation, do të vijë edhe për kompjuterët.