-1.2 C
Skopje

Starlink/ Satelitët e Elon Musk në qiellin e Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut- Starlink ka njoftuar se tani satelitët e Elon Musk ndodhet në qiellin e Maqedonisë së Veriut.

Gjiganti e ka bërë vetë të njohur faktin me anë të një postimi në Twitter dhe shton se kjo do të mundësojë internet broadband me shpejtësi të lartë dhe me vonesë të ulët në Ballkan.

Postimi i Plotë:

Starlink tani është drejtpërdrejt në Maqedoninë e Veriut! I ngazëllyer për akses të mëtejshëm në internet broadband me shpejtësi të lartë dhe me vonesë të ulët në Ballkan.

Starlink is now live in North Macedonia! Excited to further access to high-speed, low-latency broadband internet in the Balkans → https://t.co/5suNxFMwGH

— SpaceX (@SpaceX) June 16, 2022