24/05/2024

Dy terroristë kryen sulm me bombë para Ministrisë së Brendshme në Ankara. Ministri i Brendshëm, Ali Yerlikaya, deklaroi se dy oficerë policie pësuan lëndime të lehta në sulm. Sulmuesit mbërritën me një automjet dhe një prej tyre hodhi veten në erë, ndërsa tjetri u neutralizua.

Pamjet e sigurisë tregojnë një automjet që ngadalësohet pranë hyrjes së ndërtesës. Një person del nga makina, ndërsa një tjetër del nga ana tjetër. Sulmuesi në lëvizje kalon me shpejtësi nga kulla e rojeve dhe pastaj ndodh një shpërthim i madh.