-1.2 C
Skopje

Takim në shoqatën “Multikultura” për të biseduar rreth forumit të dialogut qytetar

Takim në shoqatën “Multikultura” për të biseduar rreth forumit të dialogut qytetar, projekt ky lidhur me nevojat, sfidat dhe pritshmëritë e qytetarëve në fushat si: ekologjia, urbanizmi, arsimi dhe kultura.

Kyçja e qytetarëve në vendimmarrje është shumë e rëndësishme në hartimin e politikave komunale që shërbejnë dhe servisojnë drejtpërdrejtë nevojat dhe prioritetet e qytetarëve.

Ne si administratë komunale, do të përkrahim mbështesim dhe fuqizojmë akoma më shumë të gjitha mundësitë e kyçjes së qytetarëve në vendimmarrje!

#BashkëPërTetovënEuropiane💚
#KthimPrapaSka

https://www.facebook.com/343207362386823/posts/6718172928223536/?d=n