-1.2 C
Skopje

Taravari e mori në qafë gjithë Aleancën për Shqiptarët

Taravari politikan i shpejtuar i vetpëlqyer dhe jo stabil, ku me veprimet e tij të shpejtuara po e mer në qaf partinë ku nuk e përfill askënd pos mendimeve të veta.

Taravari pa e konsultuar kryetarin e partisë Zijadin Sela dhe pa u konsultuar me organet partiake dhe pa marrë pëlqimin e asnjërit nga organet e partisë Aleanca për Shqiptarët vendosi vet për fatin e partisë ku ditën e premte fotoja që qarkulloi në rrjetet sociale ku partitë opozitare ishin bashkë me Levicën.

Levica njihet si parti anti-shqiptare dhe kundër NATO-s, Evropës, dhe Marrëveshjes së Ohrit, kurse shqiptarët e duan NATO-n, BE-në dhe e përkrahin Marrëveshjen e Ohrit.