6.8 C
Skopje

Taravari ofendon mësuesit shqiptar të Gostivarit! (Video)

Kryetari aktual i komunës së Gostivarit Arben Taravari ka thënë me cinizëm se mësuesit dhe profesorët e shkollave fillore e të mesme të Gostivarit nuk janë të denjë që t’i edukojnë fëmijët e tij, shkruan opinionshqip.live

Taravari, si rezultat i cilësisë së dobët në sistemin e arsimit në Gostivar siç vlerëson ai me cinizëm është detyruar që fëmijët e tij t’i regjistrojë në kolegjin amerikan “NOVA” në Shkup.

“Unë si prind, e përsërisë disa herë, fëmijët e mi sepse kisha mundësi t’i dërgojë në një shkollë private. Nuk them se ata mësojnë në shkollën “NOVA” një kolegj amerikan në Shkup jo se shkollat tona nuk janë të mira” është shprehur Taravari.

Burimi: opinionshqip.live

ona nuk janë të mira” është shprehur Taravari.

Burimi: opinionshqip.live

Video Player