-1.2 C
Skopje

Taravari tallet me qytetarët e Gostivarit, ja si e dekoron qendrën e qytetit

Qyteti i Gostivarit sivjet nuk do të dekorohet për festat e fundvitit, shkak është bërë kriza energjetike dhe restrikcionet e mundshme të furnzimit me rrymë. Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari tha se paratë e parapara për zbukurim do të ridestinohen për tek Qendra për Autizëm, punimet për ndërtimin e së cilës shkojnë drejt fundit.
Kështu kishte deklaruar kryetari i komunës së Gostivarit vetëm pak javë më parë.
Mirëpo, Taravari duket se nuk po mban fjalën e dhënë e madje tallet me qytetarët e Gostivarit duke vendosur në mes të qytetit një bredh sa për sy e faqe në momentin kur tashmë mërgimtarët tanë po vizitojnë vendlindjen për të kaluar festat e fundvitit.