10.8 C
Skopje

Tetovë, edhe sot asnjë i vdekur nga Covid-19

Edhe sot në Tetovë asnjë i vdekur nga Covid 19

Autoritetet e Spitalit thanë se situata është stabilizuar duke bërë apel për respektim të mëtutjeshëm të masave dhe sa më shumë të vaksinuar . Çdo ditë sipas tyre po ulet numri i të infektuarë.

Ata thanë se numri i të hospitalizuarëve në 24 orët e fundit është 25.
Me nga një dozë të vaksinës është vetëm një pacient po aq sa me dy doza.Në oksigjeno- terapi janë 25 pacientë ndërsa 55 Ambulantë ditore.