4.8 C
Skopje

Teuta Arifi në autobusët e transportit publik

Kandidatja e BDI – për Tetovën dhe kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi është parë sot duke shfrytëzuar transportin publik në Tetovë.

Përndryshe transporti publik në Tetovë është lëshuar në përdorim para disa kohësh dhe funksionale janê tre linja, me tendencë rritje. Transporti publik ishte një zotim i kandidates Teuta Arifi i cili është realizuar këtë mandat.

Autobusët publik shihen si një zgjidhje e pêrhershme për të zvogëluar trafikun urban në qytet.