0.8 C
Skopje

Teuta Arifi në Click plus: Bilall Kasami ka lutur Ali Ahmetin që t’ia jep Tetoven

Kandidatja e BDI-së për komunën e Tetovës, Teuta Arifi sonte në emisionin debativ Click plus theksoi se përkrahjen më të madhe e ka nga qytetarët dhe aty do gjejë mbështetjen.

Ajo gjatë debatit ka treguar se pikërisht Bilall Kasami ka qenë ai që e ka lutur Ali Ahmetin që ti jep Tetovën në këto zgjedhje lokale.

Këtë Teuta e ka thënë me shumë bindje sa që e ka lënë pa tekst Bilall Kasamin duke mos dashur të komentojë më shumë.