0.8 C
Skopje

Teuta Arifi prezanton programin zgjedhor

Publikuar 21:57 29 Shtator, 2021Teuta Arifi ka prezantuar projektin për komunën e Tetovës për 4 vitet e ardhëshme.Arifi në rrjetin social facebook shkruan:Prezantimi i 12 kapitujve të programit zgjedhor të Bashkimit Demokratik për Integrim për Tetovë Zhvillimi urbanZhvillimi ruralMjedisiGasifikimiArsimiSporti dhe KulturaRiniaZhvillimi ekonomikShërbimet publike dhe transparencaShëndeti dhe mbrojtja socialeSiguriaBarazia#EdheMëShumëPërTetovënTonë#ZgjidhJetëVotoBlertë