20/07/2024

Një projekt të ri muzikor e ka drejt finalizimit.

Këngëtari Traboin Mehaj, ka konfirmuar për ndjekësit e tij që ata do t’i surprizojë me një këngë të re, që do quhet ‘Jeta ime’.

Përpos kësaj, artisti ka ndarë edhe bashkëpunëtorët e projektit.

Muzika dhe Orkestrimi i këngës janë bërë nga Samir Hajra, kurse, teksti u shkruan nga Valon Biba.

E, të plotë do e shohim nesër.