24/06/2024

Ka ndodhur një ngjarje e trishtë në Dukagjin të Shqipërisë, ku një person ka humbur jetën dhe një tjetër është plagosur.

Autoritetet po hetojnë për të zbuluar rrethanat e ngjarjes. Gjithashtu, në Malësinë e Madhe, një person tjetër është plagosur me armë zjarri, por fatmirësisht ai është jashtë rrezikut për jetën. Jemi të shqetësuar për këto ngjarje dhe shpresojmë për një shërim të shpejtë për të plagosurin.