4.8 C
Skopje

Tre Ministra shqiptarë në Londër

Me ftesë të Liz Tras, Sekretares Shtetërore për Punë të Jashtme të Britanisë së Madhe, sot në Londër Bujar Osmani po merrë pjesë në takimin e Ministrave të Jashtëm të Ballkanit Perëndimor. Në takim të ftuar special janë edhe i angazhuari special për BP nga Britania e Madhe, Sir Stuart Peach dhe përfaqësuesi special i BE-së për BP.

Në foton e mëposhtme tre Ministrat shqiptar, Bujar Osmani, Olta Xhaçka dhe Donika Gërvalla, prijës të diplomacive në Maqedoni të Veriut, Shqipëri dhe Kosovë. Zhvillimi ekonomik, bashkëpunimi dhe integrimi i rajonit, tema diskutimi në takim.