25/06/2024

Tuna dhe Cozman janë dyshja më e përfolur e momentit.

Ata pas këngës që kanë bërë bashkë, po i shohim shumë të afërt në koncerte.

Në mbrëmjen e fundit nga prekjet e tyre kuptohet se dyshja kanë vendosur te rikthenehen tek njëri tjetri.

Në videon e publikuar duken Tuna dhe Cozman se po shijon kërcimin provokativ.

Tuna gjithashtu ka dy fëmijë me Patrisin, por si duket ndjenjat e mëhershme me ish të dashurin po i rikthehen.