13.8 C
Skopje

TVSH-JA IME, KURSIMI IM!

Abduselam Selami Zv drejtori i të Ardhurave Publike sot në rrjetet sociale në Facebook shpërndau një status ku  treegoi të llogaritë apo të dhënat që nga ky aplikacion kanë përfituar qytetarët ja dhe statusi i tij i plotë.
TVSH-JA IME, KURSIMI IM!
Është ky aplikacion i Drejtorisë së të Ardhurave Publike, i cili vazhdon të tërheq interesim të madh tek qytetarët!
Të bashkangjitur keni të dhënat e pagesës së TVSH-së për dy tremujorët e parë të vitit 2021!