24/05/2024

Ju njoftojmë se për shkak të problemeve teknike të cilat kanë ndodhur për shkak të mbingarkesës së sistemit, Ministria e Kulturës informoi se afati për aplikim në konkurset vjetore për financimin e projekteve me interes kombëtar në fusha të veçanta dhe aktivitete kulturore për vitin 2024 vazhdohen deri më 8 nëntor (e mërkurë), deri në orën 23:59.

Theksojmë se gjatë 24 orëve të fundit kanë arritur mbi 800 aplikime dhe apelojmë të mos pritet momenti i fundit që të shmanget pengimi në aplikim nga aspekti teknik.

Aplikimi për konkurset vjetore kryhet me aplikim elektronik në portalin kombëtar për shërbimi elektronike: https://uslugi.gov.mk