9.8 C
Skopje

Vazhdon ulja e numrit të personave të infektuar nga KOVID-19
Vazhdon ulja e rasteve të reja dhe vdekurve nga KOVID-19 në Maqedoninë e Veriut.

Sipas rasteve të reja të paraqitura nga Instituti për shëndet publik nga 2359 teste të bëra janë të regjistruara 86 raste të reja, 105 pacientë janë regjistruar si të shëruar dhe një person është shënuar si i vdekur.
Në vend janë 782 raste aktive, ndërsa numri më i madh i tyre është në Shkup (422).

308,964 persona të prekur nga KOVID-19 nga fillimi i pandemisë në vend, 298,916 prej tyre janë shëruar kurse 9266 kanë vdekur.