1.8 C
Skopje

Veterani i arsimit përlotet deri sa këndon për festën e mësuesit

Në ditën e 7 marsit, ditë e mësuesit dhe alfabetit të gjuhës shqipe, veterani I arsimit apo arsimtari tashmë I pensionuar, Rexhep Meçe në një prononcim ekskluziv për indeks.mk ka rikthyer në mëndjen e tij kohërat e kaluara.

Meçe mes tjerash ka kujtuar edhe këngën që dikur I këndonin mësuesit.