25/06/2024

Për shkak të pretendimit të Victoria Beckham se ajo u rrit në klasën punëtore, xhirimi i dokumentarit të ri për jetën e David Beckham nuk shkoi mirë. Seriali “BECKHAM” në Netflix tregon fillimin e marrëdhënies së tyre dhe miqtë dhe familja flasin për dashurinë e tyre.

Çifti ikonë, i cili festoi 24-vjetorin e martesës këtë vit, u takuan në një ndeshje futbolli në 1997 dhe u martuan dy vjet më vonë. Detajet e historisë së tyre të dashurisë do të shfaqen në një seri dokumentare që tregon karrierën dhe famën e David Beckham. Victoria fliste për të dhe zbuloi se çfarë e tërhoqi te burri i saj.

“Unë thjesht e adhurova atë, ishte kaq e thjeshtë. Ne të dy vijmë nga familje që punojnë shumë – prindërit tanë kanë punuar shumë dhe ne jemi një klasë shumë punëtore…” – tha Victoria.

Megjithatë, duket se David po fshihej në prapaskenë gjatë intervistës solo të Victoria-s dhe po mbante vesh se çfarë po thoshte. Pas pretendimit të klasës punëtore të Posh, ish-kapiteni i Anglisë nxorri kokën nga një derë dhe i tha gruas së tij: “Ji e sinqertë”. Victoria përgjigjet duke thënë: “Unë jam i sinqertë!”

“Ji i sinqertë – me çfarë makine ju ka çuar babai juaj në shkollë?”

Davidi, duke mos u dorëzuar, vazhdon të pyesë. Victoria përpiqet të devijojë, por David insiston: “Ji i sinqertë, çfarë makine ishte?”

Victoria pranon: “Nuk është një përgjigje e thjeshtë”.
Më në fund, nëna e katër fëmijëve pranon: “Në vitet tetëdhjetë babai im kishte një Rolls Royce”.

Davidi i kënaqur e lë Viktorinë të vazhdojë intervistën e saj.