24.8 C
Skopje

Vjollcë Berisha nga ASH thumbon fortë Bilall Kasamin: Për fajin tënd shkojmë në zgjedhje

Sekretari i Aleancës për Shqiptarët, Vjollcë Berisha ka deklaruar se zgjedhjet për këshillin komunal të Tetovës janë Suigeneris, që i bie se deri sot në historinë e Maqedonisë nuk ka pasur kurë zgjhedhje për këshill komunal ndaras shkruan Top24.

“Zgjedhjet për këshillin komunal janë Sui generis, unë kurë se mbaj mend që në Maqedoni ka pasur kësi lloj zgjedhjesh, që i bie se dikush bllokon, që i bie që prap kemi qenë pjesë e kalkulimeve, përshkak të kalkulimeve personale të një individi të një subjekti ne të shkojmë prap në zgjedhje që i bie se ne shumzohemi memzero. Mjaftë më bëtë kalkulime, kalkulime më nuk ka rinia do të ecë përpara dhe rinia do ta mer fjalën”, tha Vjollcë Berisha.