6.8 C
Skopje

VMRO-DPMNE: Taravari është i paaftë

Paaftësia e Taravarit po bëhet gjithnjë e më e dukshme. Edhe përkundër përpjekjeve që të mbulonte paaftësinë e tij, megjithatë ajo doli në dritë, thonë nga VMRO-DPMNE, shkruante netpress.com.mk gjatë vitit 2017 kur Taravari ishte ministër i Shëndetësisë, përcjell opinionshqip.live

– Taravari nuk u përpoq të siguronte reagensë për diagnostikimin e sëmundjes, as nuk siguroi karantinë. Taravari vetëm mbrojti që ky lajm të mos arrijë tek publiku maqedonas, pa u kujdesur për të mirën e qytetarëve. Përmes video mesazheve, ministri Taravari pranoi se pacientët nuk vdiqën nga një sëmundje e tillë, tha partia në një deklaratë.

Taravari, siç thonë nga VMRO-DPMNE, pranoi të gjithë neglizhencën, paaftësinë dhe injorancën se si të merren me një kërcënim serioz shëndetësor për qytetarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Paaftësia dhe papërgjegjshmëria e Taravarit u pa dhe u ndje nga qytetarët në shpinë. Le të ndalojë Taravari të bëjë strategji PR dhe të dërgojë urime nga hotelet luksoze në Amerikë dhe të fillojë punën. Dhe si Ministër i Shëndetësisë për të parandaluar përhapjen e kësaj sëmundjeje ngjitëse në Gostivar dhe Gostivar.

BURIMI ORIGJINAL: netpress.com.mk