0.8 C
Skopje

Vota për Danellën është votë për Gruevskin

Në raundin e dytë për qytet të Shkupit që po kandidohen Danella Arsovska nga radhët VMRO-DPMNE-së dhe Petre Shilegov nga radhët e LSDM-së ku po bëhet luftë e fuqishme mes dy kandidatëve, shumë analistë dhe profesor universitarë thonë se vota për Danellën është votë për Gruevskin.

Shifet qartë se Gruevski nëpërmjet kreut të VMRO-së Mickoski po mundohet të kontrollon partinë dhe se me marjen e qytetit të Shkupit do pretendon që të bëhen edhe më të fortë për ta rikthyer regjimin e mëparshëm.