20.8 C
Skopje

Xhamia Kapixhi Hamza gëzoi 500 fëmijë me pako Bajrami (Foto)

  • Xhamia Kapixhi Hamza në Shkup në lagjen e Gazi Babës këtë vit mori një iniciativë shumë interesante!

500 pako për fëmijët e lagjes afër xhamisë, imami i xhamisë shprehet se fëmijët janë e ardhmja e vendit dhe se me besim dhe bindje në Zot ndërtojmë të ardhmen e vendit!

Pas faljes së Namazit të Bajramit u shpërndanë dhuratat ‘pakot’ për fëmijët e lagjes, ku 500 fëmijë u buzëqeshën në këtë ditë feste!