-5.2 C
Skopje

Zejdi në ClickPlus: Ziadin Sela më preu në besë

Koordinatori i grupit parlamentar ASH-Alternativa, deputeti Skender Rexhepi-Zejd në emisionin ClickPlus përballë gazetarit Fatmir Aliu ka thënë se kryetari i Aleancës Ziadin Sela e ka prerë në besë me vendimin e tij për ndryshimin e listës e cila duhej të formoj shumicën e re.

“Secili individ që është munduar që në këtë koalicion të fusë ndonjë element që nuk korrespondon me politikat tona, duhet të jap përgjigje. Duhet të mbaj përgjegjësi “ai” i cili na ka thënë se pjesë e shumicës së re do të jetë PLD-ja dhe jo LEVICA, duhet të jap llogari”, është shprehur deputeti i Alternatiës Skender Rexhepi-Zejd në ClickPlus.